Om kvidal.no

Hei!

Håkon Kvidal

Håkon Kvidal

Her på kvidal.no publiserer jeg, Håkon Kvidal, det jeg måtte ha bruk for å bekjentgjøre for omverdenen. Mye er relatert til min undervisning, foredrags- og kursvirksomhet, og noe handler ikke om det i det hele tatt.

Håkon Kvidal er førstelektor i musikkteknologi ved Norges musikkhøgskole og leder for fagråd for musikkteknologi. Har har erfaring fra en rekke plateproduksjoner, både som utøver og produsent og er en mye benyttet kurs- og foredragsholder innen musikkteknologi. Hans forskningsområde er musikkteknologi og pedagogikk og han har bla. publisert:

Digitale verktøy i estetiske fag. Om viktigheten av å implementere hverdagsteknologi i kunstfagundervisningen på kunstfagenes egne premisser.

Undervisning i musikkteknologi – kasusstudier av to undervisningsfag.  Om undervisning i musikkteknologi ved høyere utdanningsinstitusjoner i Norden

Å være digital i musikkfaget. Fra antologien Å være digitale i alle fag som ble utgitt av Universitetsforlaget 2009.

Håkon arbeider for tida med forskningsprosjektet Nettbrett i musikkundervisningen.

 

2 kommentarer til “Om kvidal.no

  1. Birger Iversen

    Hei,
    Fant et kurs fra 2009 som gjaldt Cubase 5. Jeg har kjøpt inn utstyr for hjemmestudio, samt Cubase 10. Har ingen erfaring tidligere, og kunne tenkt meg å blitt kurset i bruken av dette. Er dette noe du fortsatt kan tilby? Dersom ikke, finnes det noen gode lærebøker, eller alternative kurs?

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.